Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’den Anneler Günü Kutlaması

13 Mayıs 2018, 21:09 - Okunma: 1093

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Anneler günü nedeniyle yayımladığı mesajında “Çok önemli ve çok anlamlı bir gün olan Anneler gününde, karşılıksız tek sevgiye sahip olan tüm annelerin Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum

. Bu nadide günün, tüm günlerde annelerin en güzel şekilde hatırlanmasına ve kıymetinin en iyi şekilde bilinmesine vesile olmasını diliyorum.

Anneler için söze ve satıra yansıttığımız en güzel, en içten duygularımız bile onların kıymetini ifade etmede yetersiz kalır. Hayatımıza hayat katan, şefkat kahramanı, fedakârlık timsali ve emsalsiz varlığımız olan Anneleri, hayatımızın her anında hatırlayıp anmalı ve değerlerini hakkıyla bilmeliyiz.Huzur toplumunun baş mimarı olan anneler, en mükemmel duygu ve latifelerle donatılmış ve “Cennet Annelerin ayakları altındadır” Hadis-i Şerif-ine mazhar olmuştur. Yavrusuna karşı sınırsız ve karşılıksız bir sevgiye sahip olan annelerdeki şefkat, Cenab- Allah’ın (C.C.) sonsuz rahmetinin bir cilvesidir.Bu duygu ve düşüncelerle, en mümtaz varlığımız ve huzurun, kardeşliğin, şefkat ve merhametin kaynağı olan annelerin anneler gününü tekrar tebrik ediyor, selam ve saygılarımla huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=