Lütfen bekleyin..



BATMAN’IN GÜRÜLTÜ HARİTASI ÇIKARILIYOR

09 Mayıs 2018, 08:45 - Okunma: 839

Batman’ın gürültü haritasını çıkarmak için farklı ekipler tarafından ayrı veri toplama yoluyla başlatılan proje, kentin değişik noktalarında gerçekleştirilen ölçüm çalışmalarıyla devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TÜBİTAK-Mam arasında imzalanan “Yerleşim Alanlarında Kaynak Bazlı Gürültü Simülasyon Modellerinin Geliştirilmesi Projesi” kapsamında karayolu ve demiryolu, sanayi ve eğlence tesislerindeki gürültü envanteri tespitine başlandı.

Batman Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin desteği ve katılımıyla gerçekleştirilen ölçüm çalışmaları sonucunda Batman il sınırları içinde karayolu, sanayi ve eğlence tesisleri için gürültü haritaları oluşturulacak.

Bu kapsamda Turgut Özal Bulvarı, Atatürk Bulvarı, TPAO Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Bulvarı, Yunus Emre Bulvarı, Demokrasi Bulvarı, Güney Bulvarı, Özgürlük Bulvarı. Körük Caddesi ve Milli Egemenlik Bulvarı’nda 24 saat esaslı araç yoğunluğu ölçümüne başlandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=