Lütfen bekleyin..



Demir; “Tek Amacımız Batman’a Hizmet”

07 Mayıs 2018, 18:30 - Okunma: 1822

Akparti’den Milletvekili Aday Adayı olan Batman’ın sevilen iş adamı Kanaat Önderi ve Habizbini Aşireti Lideri Niyazi Demir hafta sonu yapılan temayül yoklamasında kendisine gösterilen yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

NİYAZİ DEMİR PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Demir Gazetemiz aracılığıyla yaptığı açıklamasında “Tüm arkadaşlar gibi bizde temayül yoklamasına katıldık. Bize oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Güzel bir teveccüh ilgi ve alaka vardı. Herkese sizin aracılığınızla teşekkür etmek isterim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Tüm arkadaşlarımızın tek amacı hizmettir. Herkes şu an hizmet yarışı yapıyor. Bizde elimizden geldiği müddetçe Batmanımıza hizmet etmeye çalışacağız. Aday olup olmamakta çok önemli değil. Biz partiliyiz, Biz Batmana hizmet etmeyi ilke edinmişiz. İnşallah bu konuda hiçbir zaman taviz vermedik, vermeyiz de. Tüm aday arkadaşlarında aynı kanıda olduğuna inanıyorum. Tabii partinin yetkili kurulları var, mercileri var. Bize görev verirlerse seve, seve yaparız. Görev vermezlerse de bir nefer gibi çalışacağız. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=