Lütfen bekleyin..



Gençlerin Adayı Mekan Görük

07 Mayıs 2018, 18:27 - Okunma: 1499

Akparti’den Milletvekili Aday adayı olan Türkiye Gençlik Konseyi Başkanı Mekan Görük gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Nimet Dal ile görüşen Görük proje ve hedefleriyle ilgili açıklama yaptı.

Ak Parti aday adayı Mekan Görük, Türkiye’nin en genç nüfuslarından biri olan Batman’da, genç nüfusun yüzde 60’larda olduğu bir ilde, gençleri temsiliyet noktasında aday adayı olduğunu belirtti.Görük, “Gençlerimizin burada gerçekten büyük sorunları var ve bugüne kadar mevcut olan milletvekili ağabeylerimiz, büyüklerimiz ne yazık ki gençlerle o iletişim ve frekansı kuramadılar. Bir türlü, gençlerin neler istediğini, neler beklediğini ve çizgiyi yakalayamadılar. Bu durum da seçimlere yansıdı. Bizler gençlerimizin sorunlarıyla, problemleriyle daha yakından ilgilenebilmek için, bu genç oyları kazanabilmek için aday olduk. Oluşacak olan 5’li aday listesinde genç bir aday ve bir kadın adayın yer almasını temenni ediyorum” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=