Lütfen bekleyin..



Güneydoğulu İş Kadınları JCI Organizasyonuyla Bir Araya Geldi

07 Mayıs 2018, 18:21 - Okunma: 1084

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluğu'nun düzenlediği organizasyon ile Doğu ve Güneydoğulu iş kadınları Mardin’de bir araya geldi. İş kadınları Batman’da da bir toplantı gerçekleştirecek. İŞ KADINI KARAKAYA’DAN BAŞARILI ORGANİZASYON Organizasyonda büyük emeği bulunan Güenydoğu’nun başarılı iş kadınlarından Melike Balkın Karakaya bu tür etkinliklerin tüm bölge illerinde yapılacağını ve iş kadınlarına her türlü desteği vermek için ellerinden gelen tüm çabayı sarfedeceğini belirtti.

 Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu Üyesi İş kadını Melike Balkın Diyarebakır’da 4 ilin JCI temsilciliğini yürütürken, Tüm resmi kurumlara ücretsiz mimarlık desteği ve tüm resmi kurumlara Ofis Mobilyaları sektöründe başarıyla yer alıyor.  JCI’nin yeni üyesi olmasına rağmen yaptığı başarılı çalışmalarla adından sözettiren Başarılı iş kadını Karakaya 12 yıl satış sektöründe büyük başarılara imza atarken, Batman’da da bir toplantı yapılacağını sözlerine ekledi. 
Törende bir konuşma yapan ABD Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Ulu Önder Atatürk'ün 'Kadınlarını geri bırakan toplumlar, geride kalmaya mahkûmdur' sözlerini hatırlatarak, "Atatürk gibi, kadınların katkısının ilerleme için elzem olduğuna inanıyoruz" dedi.ABD Adana Konsoluğu ile Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu (JCI) işbirliğiyle, Mardin’de Güneydoğu İş Kadınları Zirvesi düzenlendi. Zirvenin açılışına ABD Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu yetkilisi İş kadını Melike Balkın Karakaya, kadın girişimciler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=