Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’ye Siirt’te Yoğun İlgi

06 Mayıs 2018, 16:22 - Okunma: 2119

Siirt'te yapılan AK Parti Aday Adayları temayül yoklamasında, Siirt'liler Batman Milletvekili Ataullah Hamidi'yi bağrına bastı. Siirt ilinde temayül’de Genel merkez tarafından görevlendirilen Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi teşkilat mensuplarının yoğun ilgisini gördü.

ATAULLAH HAMİDİ’YE ÖVGÜ
AK Parti Genel Merkezi tarafından Siirt ilindeki temayül yoklamasında özel olarak yetkilendirilen Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, parti delegelerinin şeffaf ve adil bir şekilde oy kulanması için büyük bir çaba sarf etti. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Siirt AK Parti Milletvekili Aday Adayları; "Batman vekilimiz sayın Ataullah Hamidi'nin ilimizde olması bizler için büyük bir gurur ve onur vericidir. Kendisini çok seviyoruz. Batman böylesine fedekar, cömert, çalışkan ve söz sahibi bir vekile sahip olduğu için çok şanslı. İnşallah tekrar Batman'dan 1. sıradan aday olur, hem partimiz hemde Batman daha iyi yerlere gelir." diye konuştular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mehmet Rauf Aydın.
2325 gün önce
Bazen olur olmaz ağzı olanlar konuşur. Zamanında Batmanın tek mimarı denen mevcut Belediyeyi yapan geçilmeyen sokakları çamurlardan kurtaran kişi olarak. Ataullah Hamidi idi.Batmanın en eski halini iyi hale getirdi.Mecliste görülen gözle var gücüyle çalıştı. Bugunde Batmanın simasını Babamızın oğlu değil .ama mevcuBaşkan. Şevket bey degistirdi ..Hiç kimsenin özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ama çalışmalar ve hizmetlerde göz ardı edilmez. Tabiki mevcut millet vekilleri ile Ataullah Hamidinin hizmetleri dikkate alınmalı. Ve bu memlekete kim Allah için cani gönülden Ve Reise hayınlık yspmayacaksa Allah muvaffak etsin. Seçimler alışkanlık olmuş. Zaten sağ sol diye bir şey kalmamış. Her şey çıkar menfaat olmuş. Tek dileğimiz birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde Bizim bizden başka Kimsemizin olmadığının düşüncesini kafa mızdan çıkarıp onun bunun oyuncağı olmayalım. Bir oyumuz var onuda vicdani duygularımızla kullanalm.vatana millete hayırlı olsun diyelim. Tarlaya tohumu güzel eken kazansın İnşaalah.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=