Lütfen bekleyin..



SAADET, İYİ PARTİ’DEYDİ

02 Mayıs 2018, 18:47 - Okunma: 1785

Saadet Partisi Batman il, merkez, gençlik ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Burhan Baran’ı ile yönetimini makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yapılan ziyaretlerin partiler arası daha da sıklaşması gerektiğini belirten Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat;

 “Bizler tüm partileri ziyaret ederiz. Batman’da siyaset ve farklı görüşlerimiz zenginliğimizdir. Bizler Saadet Partisinin bir neferi olarak, fırsat buldukça, siyasi partilerimizi, STK’larımızı, odalarımızı ve toplumun tüm dinamiklerini ziyaret eder, çalışmaları hakkında bilgi alır ve partimizin çalışmalarını da kendilerine anlatırız. Fikir alışverişinde bulunur ve dostça ayrılırız. İYİ Parti’de ilimizde yeni teşkilatlandığı için kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Siyasi çalışmalarında başarılar dileriz” diye konmuştu.

“HER KESİMİN PARTİSİYİZ”

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhan Baran, her kesimin partisi olduklarını ve kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Başkan Baran; “İl ve ilçe teşkilatımıza daha öncede bir çok siyasi parti ziyaret edip hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Bugünde Saadet Partisinin İl Başkanı Sayın Mehmet Fırat ve yönetimini ağırlamaktan büyük onur duyduk. Siyasi partiler arası bu tür ziyaretler halkımızın demokrasisi ve güvenli yarınları için umut kapısı gidiri.”diye konuştu. Yapılan ziyarette İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı M.Ali Barlıbay ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=