Lütfen bekleyin..



Genç Aday Suçin” Halkımızla İç İçe Olacağım”

02 Mayıs 2018, 18:38 - Okunma: 1516

AK Parti’den Milletvekili aday adayı olan Kudbettin Suçin, Batman’da çalışmaya, milletimizle iç içe olmaya, doğduğumuz bu topraklarda hizmet etmeye talibim. Derdimiz makam ve mevki değildir, derdimiz hizmettir” dedi. Suçin STK, Kurum ve Oda ziyaretlerine de devam ediyor.

Genç Vekil adayları arasında yer alan Suçin, amacının halka hizmet etmek olduğunu söyleyerek makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu belirtti. Suçin açıklamasında, “İnsanı yücelten şey memlekete faydalı hizmetler yaptıktan sonra, toplumun kendisine ettiği dualardır. Aday gösterilip seçilmem durumunda Batman’ın her yerine hizmet gidecek. Hizmet gidildiğinde de takip edilecek. Birçok yarım kalan hizmetler var. Benim dönemimde hizmetler yarım kalmayacak. Aday gösterilip seçildikten sonra ayın önemli kısmını Batman’da geçireceğim. Halkla iç içe olup bire bir görüşmeler yapacağım. Verdiğimiz sözün arkasında olacağım. Tutamayacağım sözü de vermeyeceğim. Batman ile ilgili birçok derdimiz var, bu dertlerimizi gidermek için çalışacağım” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=