Lütfen bekleyin..



GGC'de Veysi İpek Başkanlığını Tazeledi

01 Mayıs 2018, 10:19 - Okunma: 1566

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) 21. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Mehmet Veysi İpek ve yönetimi kullanılan 161 oyun 93’ünü alarak yeniden başkan seçildi. Kongrede Gazetemiz sahibi Nimet Dal denetleme kurulu asil üyeliğine seçildfi.

GGC 21. Olağan Kongresi Diyarbakır, Mardin, Batman, Elazığ ve Şanlıurfa’dan gelen gazetecilerin katımıyla gerçekleştirdi.

Seçime giden iki listenin de Divan Başkanlığı’na gazeteci Fırat Aydınay’ı seçerken, katip üyeliğe TRT Diyarbakır Bölge Müdür Yardımcısı Barış Uzal ve Güneydoğu Güncel Gazetesi Yazıişleri Müdürü Mehmet Mücahit Ceylan’ı getirdi.

Mevcut başkan Mehmet Veysi İpek ile Ercan Akkar’ın yarıştığı kongreye 201 üyeden 161’i katılarak oy kullandı.

İpek oyların 93’nü alarak yeniden başkan seçilirken, Ercan Akkar 67 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

İpek bütün gazetecilere teşekkür ederek şunları söyledi; “Öncelikle basın meslek etik kurallarını mutlaka uygulayacağız. Bu kurallara uymayanlarla mücadele edeceğiz ve hedefimiz tabi ki kamuoyunun haber alma özgürlüğü olacaktır. Tabi ki dernek çatısı altında bulunan üyelerimiz, derneğimizin kuruluşu amacı olan özlük hakları ve sosyal hayatlarıyla ilgili çalışmaların yanı sıra çeşitli eğitim projeleriyle, her geçen gün gelişen mesleğimizi en iyi şekilde temsili için çaba sarfedeceğiz. Bunu tüm üyelerimizle birlikte el birliğiyle yapacağız.”

YÖNETİM KURULU LİSTESİ ŞÖYLE; Asil üyelik Mehmet Veysi İPEK, Aytaç Akhan, Abdulkadir Konuksever, Orhan Şener, Felat Bozarslan, Mehmet Pişkin, Sevda Kaplan, Ümit Özdal ve İhsan Yılmaz’dan oluştu. Yedek üyeler ise, Murat Karataş, Remzi Burulday, Çeşminaz Öztürker, ali Leylak, Mehmet Emek, Aydın Yorat, Kerem Doğan, Eshat Taştekin ve Mehmet Kayahan seçildi. Denetleme kurulu ise Nimet Dal, Erol Kara ve Necati Seyitoğulları asil liste Emrah Kızıl, İlhami Ünal ve Mahsum Rençber ise getirildi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=