Lütfen bekleyin..



Bölge Hastanesinden Bahar Şenliği

01 Mayıs 2018, 10:13 - Okunma: 936

Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına moral pikniği düzenlendi. Diyaliz ve onkoloji hastalarına yönelik gelenekselleşen ve bu yıl 6.sı düzenlenen ‘Bahara Merhaba Şenliği’nde, hasta ve yakınları ile yönetim ve hastane çalışanları hafta sonunda Malabadi DSİ tesislerinde el eleydi.

Yaklaşık 300 kişinin katılım gösterdiği etkinlikte halaylar çekildi, şarkılar türküler söylendi, lezzetli yemekler ikram edildi. Organizasyonun kusursuz olmasına özen gösteren Sağlık Yönetimi hasta ve yakınlarıyla yakından ilgilenerek yemek servisini de kendileri yaptılar. İyileşmenin sadece fiziksel olmadığını aynı zamanda psikolojik boyutuyla da hastalara destek olunması gerektiğini dile getiren hastane yönetimi, hasta ve yakınlarının yanında olduğunu göstermek, morallerini yüksek tutmak amacıyla zaman zaman bu tür sosyal çalışmalara yer verdiklerini ve buna da devam edeceklerini söylediler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=