Lütfen bekleyin..



BATSO’dan TEKSTİL SEKTÖRÜNE DESTEK

29 Nisan 2018, 12:48 - Okunma: 915

Türkiye’nin ve Batman ilinin kalkınma hedefleri doğrultusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Batman Tekstilcileri Sanayi İş Adamları Derneği girişimiyle, ASTAŞ Endüstri Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin organizasyonunda ileri teknoloji hazır giyim ve dikiş makinaları fuarı gerçekleştirildi.

BATSO hizmet binası teras katında gerçekleştirilen fuarda dünyanın en büyük ve en geniş kapsamlı hazır giyim ve dikiş makine markası olan JUKI marka ürünler tanıtıldı. Fuara Batman Valisi Ahmet DENİZ, Batman merkez ve çevre il ve ilçelerdeki tekstil firmaları büyük ilgi gösterip fuarda sergilenen ürünleri inceleyip detaylı bilgiler aldılar. Bazı tekstil firma sahipleri merak ettikleri makinaları kendileri test ederek, teknolojinin hızla geliştiğini ve bu gelişen teknolojinin ilimizde kullanılmasının yararımıza olacağını belirtti.

Fuara iştirakçi ve ev sahipli yapan Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR, “Her zaman Batman ilinin gelişmesi ve işsizliğin giderilmesinde etkili çalışmalar yaptık ve destekçi olduk. Batman Ticaret ve Sanayi odası, tekstil sektörünün bu adımlardan en önemlisi olduğu kanısında ve bizde Batman Tekstil Sanayisindeki üyelerimizin yararına, onların teknolojiyi daha yakından takip edebilmelerine yardımcı olmak amacıyla böyle bir fuarın iştirakçiliğini ve ev sahipliğini yaptık. Amacımız az önce bahsettiğim gibi ilimizin gelişmesi ve işsizliği azaltmak için istihdamın arttırılması yönündeki çalışmaları yapmaktır. Üyelerimizin bu gibi tanıtımlardan yararlanarak kendi alanında yenilikler yapması, iş alanını geliştirmesi bize, sarf ettiğimiz çalışmaların boşuna olmadığı mutluluğunu yaşatmaktadır.” dedi.

Ayrıca Başkan DEMİR, ortak girişimcimiz Batman Tekstilcileri Sanayi İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Can ÖNÜR’e ve bizim girişimimizi cevapsız bırakmayan ve uzaklardan buraya gelerek fuar organizasyonunu yapan ASTAŞ Endüstri Tekstil Makinaları Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaya AŞCI, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgay AŞCI, organizasyonda görev alan diğer teknik ve uzman personellere, Japonya’dan gelen JUKI markası temsilcilerine çaba ve çalışmalarından dolayı Batman adına teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=