Lütfen bekleyin..



Zengin ve Alphan Ailesinin Mutlu Günü

29 Nisan 2018, 12:15 - Okunma: 4383

Batmanın sevilen ailelerinden İş adamı ve kanaat önderi Hacı Kemal Zengin’in oğlu Ümit Zengin önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreniyle Recep Alphan’ın kızı İlayda Alphan ile dünya evine girdi. Genç çift için düğün töreni Salon Rezideans’ta yapıldı.

Yoğun ilgi gören düğüne Çok sayıda davetlinin yanı sıra İş adamları, Mütahitler, Kurum müdürleri, Sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Batman, Diyarbakır Siirt’ten çok sayıda davetli katıldı. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, davetlilere yemek ikramında bulunuldu. Davetlileri Damadın babası Hacı kemal Zengin ve Ağabeyi İş adamı Mahsum Zengin ve damadın ağabeyleri, amcaları kapıda karşıladılar. Yoğun ilgi gören düğünde salonda yer kalmazken, davetliler Müzik eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendiler. Batmanın sevilen sanatçıları Veysi Güney ve Celal Gümüş sahne alarak düet yaptılar. Sanatçılar düğünde yoğun ilgi gördüler.   İş adamı Mahsum Zengin düğüne katılan ve eşlik eden Batmanlı sanatçılar Veysi Güney ve Celal Gümüş’e teşekkür etti.   


Düğünde davetlilerle yakından ilgilenen Damadın babası İş adamı Hacı Kemal Zengin ve Mahsum Zengin bu mutlu kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere, dostlara ve il dışından Batman’a kadar gelerek kendilerini onurlandıran herkese teşekkür etti. 
Batman Demokrat Haber Gazetesi olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=