Lütfen bekleyin..



AK PARTİ'DE YENİ VE DİNAMİK BİR ADAY DAHA!

27 Nisan 2018, 16:26 - Okunma: 1768

Genç Siyasetçi-Ekonomist Emrullah Bardakçı;24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde AK Parti Batman Milletvekili A.Adaylığı için AK Parti Genel Merkezine başvurusunu yaptı.Bardakçı Adaylı Başvurusundan sonra yaptığı açıklamada;Yaptığım iştişareler ve kamuoyu yoklamaları sonucunda,

Batman'ın genç potansiyelinin oldukça fazla olduğunu ve gençlerin temsilinin ancak genç bir siyasetçi tarafından daha sağlıklı ve isabetli olacağına dikkat çekerek;Partime yük olmak için değil,partimin yükünü omuzlamak için göreve talibim diyerek adaylığını açıkladı. 

EMRULLAH BARDAKÇI KİMDİR?

Ekonomist Emrullah Bardakçı, 1989 Batman doğumludur. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Bardakçı aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Emrullah Bardakçı’nın Dicle Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde ve Batman Üniversitesi İşletme Bölümünde Yüksek Lisans Öğrenimi tamamlamıştır. Bardakçı aynı zamanda, AK Parti Batman Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı (Halkla İlişkiler Birimi Başkanlığı) ve  2 Dönem AK Parti Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. MÜSİAD Batman Şubesi Yönetim Kurulu üyeliği, BEKA-DER (Batman Eğitim Kültür Araştırma Derneği) Kurucu Başkan Yardımcılığı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Kurulu üyeliği devam eden Bardakçı,Dünya Beş'ten Büyüktür Derneğinin Genel Başkan Yardımcılığı görevine de devam etmektedir.  Mira Haber Dergisi ve Batman TV Ekonomi Koordinatörlüğü gibi yayın kuruluşlarında köşe yazarlığı yapıyor. Birkaç alanda faaliyet gösteren özel şirkette Finans Koordinatörlüğü görevini yürüten Bardakçı, iyi düzeyde İngilizce ve Kürtçe biliyor.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=