Lütfen bekleyin..



BİRLİK VAKFI ÜNAL KOÇ’U AĞIRLADI

27 Nisan 2018, 10:11 - Okunma: 1098

Birlik Vakfının gelenekselleştirdiği ‘’Çarşamba Buluşmaları’’ programının bu haftaki konuğu Gerçüş Kaymakam’ı ve Belediye Başkan Vekili Ünal KOÇ Bey oldu.Program Birlik Vakfı’nın gayesi ve çalışmalarının anlatılması ile başladı. Birlik Vakfının tanıtım sinevizyonu izlendi.

Ardından sözü alan Gerçüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal KOÇ Bey Türk Yönetim Sisteminde İlçe İdaresi adlı konuşmasını yaptı. Konuşmasına Batman Birlik Vakfı’nı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başlayan Sayın Ünal KOÇ bey, tarihten günümüze kadar Türk Devletlerin ilçe yönetim sistemlerine değindi ve mevcut sistemimizin demokrasimize ve halkımıza etkileri hakkında fikirlerini belirtti.Ardından katılımcılardan soru alan Sayın Ünal KOÇ Bey merak edilen sorulara cevap verdi. Kendi tecrübelerini salondakilerle paylaştı. Konuşmanın ardından Batman Birlik Vakfı Başkanı Sayın Hamdullah TÜZÜN, Sayın Ünal KOÇ Bey’e Kuran-ı Kerim hediye etti. Program toplu fotoğraf çekimi ve İzgi Turan Otelin ikramıyla son buldu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=