Lütfen bekleyin..



Gültepe İlköğretimden Anlamlı Etkinlik

27 Nisan 2018, 10:06 - Okunma: 1262

Yaşlarından büyük iş çıkaran Batman Gültepe Ortaokulu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza atmayı başardı. Gültepe Ortaokulu, Batman Valiliği ve Batman Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Değerler Eğitimi kapsamında yapmış olduğu etkinliklere fark yaratmaya devam ediyor.

Mart Ayında " Doğruluk ve Dürüstlük "ile ilgili yaptığı etkinliklerle, Batman’ın en değerli okulu seçildi. ÖĞRENCİLER 40 KOLİ YARDIM TOPLADI Gültepe Ortaokulu Değerler eğitimi komisyonu Bu ayda da öğrencilere yardımlaşma ve paylaşma değerini kazandırmak adına takdir edilecek projelere imza atıyor. Kızılay’a Kan bağışı ihtiyaç sahipleri için kermes ve Çocuk esirgeme kurumunu ziyaret gibi faaliyetlerle yardımlaşma ve dayanışma bilincini oluşturmayı hedefliyor. 300 ÖĞRENCİDEN ‘YARDIM ET’ KOREOGRAFİSİ 300 öğrenciyle hazırlamış oldukları " YARDIM ET" koreografisiyle büyük beğeni topladı. Gültepe ortaokulu Öğrencileri ve Öğretmenleri, Yardım et sloganından yola çıkarak köy okullarındaki öğrencilere 40 koli kıyafet yardımı ve İhtiyaç Sahipleri için gıda kolisi hazırlayarak paylaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini sergilediler. Öğrencilerin yanı sıra, okul idaresi, öğretmenleri ve öğrencilerin başarmış olduğu bu anlamlı yardımlaşma örneği büyük beğeni topladı. BHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=