Lütfen bekleyin..



Güneştekin Adaylık için istifa etti

27 Nisan 2018, 09:51 - Okunma: 1937

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti.24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde aday adayı olmak için Batman’da istifalar başladı.


AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etti. 7 Haziran seçimleri öncesinde de il başkanı olan Murat Güneştekin görevinden vekillik için istifa etmiş 2. Sırada yer verilmişti.

 AK Parti Batman İl Başkanlığı’ndan resmi olarak bir açıklama yapılmazken, Murat Güneştekin’in milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiği öğrenildi. İl Başkanı Murat Güneştekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Genel Merkezimiz ile yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda onurlu ve ulvi bir görev olan İl Başkanlığı görevimden ayrılarak Milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Rabbim, bizi coşkuyla karşılayan halkımıza bu kutlu davada hizmet etmeyi nasip etsin." dedi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=