Lütfen bekleyin..



BORSA’dan BATSO Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

25 Nisan 2018, 17:55 - Okunma: 829

Batman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arif GÜNEŞ ve yönetim kurulu üyeleri eşliğinde, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir DEMİR ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret heyetini, Başkan Abdulkadir DEMİR ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

     BTB Yönetim Kurulu Başkanı Arif GüNEŞ ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan BATSO organ seçimleri sonucunda rakiplerine karşı çoğunluğu sağlayarak seçimden galip gelen Batman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir DEMİR ve BATSO yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, başarı temennisinde bulundular.
BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR, ziyarette yaptığı konuşmada, Batman ilinin gelişmesi, ülkemizin huzuru ve refahı için yapılacak bütün çalışmalara destek vereceklerini belirtti.
Her konuda istişare kültürüne önem verdiğini vurgulayan DEMİR, “Batman’ın kalkınması için hareket eden bütün kurum, kuruluş, STK ve projelere destek veriyoruz. Desteklerimizde ayrım gözetmeyiz ve ayrımcılığa karşıyız. İlimizin kültür, istihdamların arttırılması ve işsizliğin giderilmesi, ticaret ve sanayi alanında yeniliklerin yaşanması, hem iç ve dış ticarette etkili bir mevkide yer alması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda diğer kurum ve kuruluşların yanında olduğumuz gibi onlarında bizim yanımızda oluğunu ve destek verdiğini biliyoruz. Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Batman Ticaret Borsası’nın görev ve misyonları farklı olmasına rağmen ortak gayeleri Batman ilidir.
İlimizde tarım alanında yeniliklere yer verildiğini, desteklere tarımın daha fazla geliştiğini memnuniyetle karşılıyorum. Artık tarım sanayisi alanında da gelişmenin zamanı geldi. Bu alanda kullanılan cihazların, sistemlerin ve araçların bir kısmı kendi sanayimizde üretilse de, hiçbir şekilde dış firmalara ihtiyaç duymadan tüm çeşitlerin ilimizde üretilmesi için çaba sarf etmeliyiz. Batman ve ekonomisi adına 50 yılı aşkın süredir önemli rol üstelenen Batman Ticaret ve Sanayi Odası, bu misyonunu her zaman devam ettirecektir” dedi.
BATSO Başkanı Abdulkadir DEMİR ayrıca, BTB Yönetimi Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnun kaldığını belirtti ve BTB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=