Lütfen bekleyin..



Dinç Ailesinin Acı Günü

24 Nisan 2018, 18:58 - Okunma: 1399

Batman’ın sevilen ailelerinden Dinç ailesinden merhum Ahmet Dinç’in babası 84 yaşındaki Hacı Tahir Dinç tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

5 ay önce Kamerun’da İş seyahatı sırasında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Merhum Ahmet Dinç ve Batmanın sevilen iş adamları Selman Dinç, İbrahim Dinç ve Abdulhakim Dinç’in babası ve Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç’in amcası ve kayınbabası olan Hacı Tahir Dinç bir süredir Yaşam Hastanesinde tedavi görüyordu. Dün Öğle saatlerinde yoğun bakımda hayatını kaybeden Merhum Hacı Tahir Dinç için Medresede Cenaze namazı kılınırken, ardından İpragaz Mahallesinde bulunan Aile mezarlığında 5 ay önce rahmet eden oğlu Ahmet Dinç’in yanına defn edildi. Dua ve kuranı kerimlerin okunduğu defin sonrasında merhum Hacı Tahir Dinç için Taziye Kudret Camii Taziye evinde yapılacak. Batman Demokrat Haber olarak Merhum Hacı Tahir Dinç’e Allah’tan rahmet kederli DİNÇ ailesine başsağlığı dileriz.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=