Lütfen bekleyin..



Tezdiğ Ailesinden Görkemli Düğün

23 Nisan 2018, 07:20 - Okunma: 3302

Batmanın sevilen ve Tilmerç’in önde gelen ailelerinden olan Selim Tezdiğ’in oğlu Eczacı İhsan Tezdiğ hafta sonu düzenlenen görkemli düğün töreniyle Şeyhmus Acar’ın kızı Emine Acarla dünya evine girdi. Genç çiftin düğün töreni Beyaz Şato düğün salonunda yapılırken, düğüne seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Damadın ağabeyleri Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ davetlileri kapıda karşıladılar. Yoğun ilgi gören düğün öncesinde Mevlidi Şerif  Okutularak davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 

Düğüne Batman Valisi Ahmet Deniz’in yanı sıra Batman’da bir dönem Vali yardımcısı olarak görev yapan Merkez Valisi Kemal Cirit’te katıldı. Büyük ilgi gören Tezdiğ’lerin düğününe Kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, İş adamları, il dışından çok sayıda davetli ve kurum kuruluş temsilcileri de katıldı. Düğünde Genç çiftin Nikah şahitliğini Vali Ahmet Deniz, Kemal Cirit ve protokol üyeleri yaptı. Batman Valisi Ahmet Deniz Genç çifti kutlarak bir ömür boyu mutluluk diledi. Damadın ağabeyleri Sabahattin Tezdiğ ve Ali Tezdiğ bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan Batman İl protokolü başta olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ettiler.

Batman Demokrat Haber olarak Eczacı İhsan - Ece Tezdiğ çiftini kutlar Ömür boyu Mutluluk dileriz.   

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=