Lütfen bekleyin..



Batman’da Ziyade Et Lokantası Farkı

23 Nisan 2018, 07:15 - Okunma: 7576

Batman’ın sevilen esnaflarından Emin Karadaban ve Ahmet Ekinci tarafından eski Malikane binasında hizmete giren Ziyade et lokantası verdiği hizmet, farklı mekanı ve leziz yemekleriyle beğeni topladı. 2300 Metrekarelik kullanım alanıyla Bölgenin en büyük et lokantası olan Ziyade et lokantasında 50’ye yakın deneyimli personel ve aşçı görev yaparken geniş hizmet konseptiyle vatandaşların ilgisini çekmeye başladı.

2 haftadır hizmete giren Ziyade et lokantasında Izgara çeşitleri, Döner, Yöresel sulu yemekler, Lahmacun, Çömlek saç tava çeşitlerinin yanı sıra Tatlı çeşitleri de bulunuyor. Bölgenin en büyük ve modern lokantasını farklı bir konseptle hizmete aldıklarını belirten Mekan ortaklarından Emin Karadaban açıklamasında “ Bölgenin en geniş kullanım alanına sahip Lokantamızı Batmanlıların hizmetine sunmaktan son derece memnunuz. 2 haftadır açılmamıza rağmen vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaşıyoruz. Tesisimizin konumu, Otopark, Yeşil alanı ve ferah mekanıyla inşallah örnek bir mekan olacaktır. Yeni nesil bir lokantacılık mutfağı konseptiyle hizmetimize başladık. Bünyemizde 50’ye yakın deneyimli aşçımız ve personelimiz var. Aile olarak 35 yıldır bu sektörde yer aldık. Babadan gelen bir meslek ve bu sektörün yabancısı değiliz. Batmanımıza yeni tesisimiz hayırlı uğurlu olsun.”

Batmanın sevilen iş adamları, esnaflarından olan ve kente kazandıracakları Yeni Oto Galericiler Sitesi yapımına başlayan Engin Karaman, Erdal Baz ve Hayrettin Tirki'de misafirleriyle birlikte Ziyade et Lokantasına giderek mekan sahiplerini tebrik ettiler.  Batman Demokrat Gazetesi olarak Ziyade et Lokantası sahiplerini tebrik eder, hayırlı işler dileriz.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=