Lütfen bekleyin..



“Vekillik İçin Sevilen İsimlere Yer Verilmeli”

20 Nisan 2018, 13:04 - Okunma: 1147

Batman’ın sevilen ve tanınan simalarından Koçerler Derneği Başkanı ve İş adamı Emin Çelik 24 Haziran tarihinde yapılacak olan erken seçim kararıyla ilgili gazetemize değerlendirme yaptı.

İş adamı Çelik erken seçim kararının Batmanımıza, Milletimize ve Ülkemize hayırlı olmasını dileyerek ülkeye bir istikrar getireceğini inandığını söyledi. Partilerin Halkın ulaşabileceği, sorunlarını dertlerini anlatabileceği isimlere yer vermesini isteyen İş adamı Çelik gazetemiz aracılığıyla verdiği mesajında “Beklenen bir seçim kararıydı. Erken seçimin olmasının ülkemize bir fayda sağlayacağına inanıyorum. Tabii il bazındaki adaylarda önemlidir. Adayların profili partinin bir adım önünde olmalıdır. Seçilecek olan adayların partiden daha çok önem taşıyacağına inanıyorum. Öncelikli adaylar bizim için önemli ardından partilere bakacağız. Halkın ideolojiyi bir kenara bırakıp adaylara bakması daha iyi olur. Bir adayın veya partinin Batmana faydası ne olur ona bakmak lazım. Yani sadece milletvekili seçilip, halka bir şey vermeyen bir zihniyetin Batman’a ne faydası olacak. Halkını, milletini düşünen, vatandaşın yanında olan bir aday olursa elbet bizim için daha iyi olur. Vatandaşla iç içe olabilecek veya vatandaşın ulaşabileceği biri sorunlarını aktarabileceği biri olursa ilimiz açısından daha verimli olacaktır. Milletvekilliği Milletin Vekilliği demektir. Eğer vekillik yapabilecekse öyle olması lazım. Partilerin halka daha yakın isimleri seçmesi gerekiyor. Temennimiz o dur ki seçime katılacak olan bütün partilerin halkın içinde halkın istediği isimlere yer vermesini bekliyorum.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Hasan
2350 gün önce
Evet sana katiliyorum.. Fakat parti yillarca disardan aday getirdi veya torpili olan kisileri sectiler...artik bu secimde halkin sececegi adaylari gostermeliler.. Nejdet atalay, ayse basaran ve mehdi oztuzun u meclise gonderelim... Durust ilkeli ve siyaset bilen insanlar meclise gonderilmeli kanaatindeyim..
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=