Lütfen bekleyin..



Bölge'de Başarılı Tümör Ameliyatı

19 Nisan 2018, 08:53 - Okunma: 1969

Batman Bölge Devlet Hastanesinde tümür ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi. Başarıyla gerçekleştiren operasyona ilişkin bilgi veren Op.Dr.Metin Kaya şöyle dedi,“Yaklaşık 3 aydır dilinde yara ve kanama nedeniyle hastanemize başvuran 38 yaşındaki Ayhan Sayrav isimli hastamızın yapılan muayenesinde dilini ve ağız tabanını tutup boynuna yayılım gösteren tümör tespit edildi.

 Gerekli tetkikler sonucunda hastamızla görüşülerek hastamıza ameliyat önerildi. Op.Dr.Pınar Atabey ve Op.Dr.Mehmet Beyhan Balur ile birlikte başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Diline ve boynuna yayılan tümör tamamen temizlendi. Bir haftalık yatış süresi sonunda hastamız şifa ile taburcu edildi.” Hastanede her türlü kanser ameliyatının yapıldığını, hastaların başka merkezlere gitmesine gerek kalmadığını belirten Dr. Kaya şöyle devam etti, “Hastanemizde her türlü kanser ameliyatını yapıyoruz. Bu noktada iyi bir yerdeyiz ve kendimize güveniyoruz. Yapılan ameliyatlar sonucu hastalarımızın yüzünün gülmesi bizleri çok mutlu ediyor.

Doktorlarıma ve hastaneye güvendim

Hasta Ayhan Sayrav başarıyla gerçekleşen ameliyatın sonunda şöyle konuştu, “Dilimde ve boynumda yaşadığım yara ve kanama nedeniyle Batman Bölge Devlet Hastanesi KBB Polikliniğine başvurdum. Doktorum kısa bir sürede teşhis koydu ve ameliyat önerdi. Hem teşhis hem de ameliyat beni çok korkutuyordu. Fakat ameliyat ekibi ve hastane bana güven verdi. Ameliyatım başarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=