Lütfen bekleyin..



Güneştekin Sason'da İncelemelerde Bulundu

19 Nisan 2018, 08:39 - Okunma: 917

AK Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin, il yönetimi ile beraber Sason’daydı.Sason merkez ilçede yapılan toplantıda konuşan Murat Güneştekin: “Biz hizmet için varız ve hizmet yapmak için buradayız. Bizden önce nereye gittiği belli olmayan vergilerimiz bizim zamanımızda halkımıza hizmet olarak geri dönmektedir.

“MÜSLÜMANLIĞIMIZLA ŞÜKRETMELİYİZ”

“Devletin başında öyle bir lider var ki hiçbir din ve mezheb ayrımı yapmaksızın herkesi kucaklayıp, birlik beraberliğimiz için elinden geleni yapıyor dedi.

“İHANET İÇİNDE OLURSAK MUVAFFAK OLAMAYIZ”

Çıktığımız seferde zafer bekliyorsak, birbirimize karşı ihanet içinde olmayıp dürüst davranmalı ve birlik beraberlik içinde olmalıyız. Emin olmalıyız ki bu şekilde hareket edersek, Allah bu kutlu yolda bizlere muvaffakiyeti nasip edecektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi. Toplantı sonrasında Sason'da 4-6 yaş grubu çocukların eğitim gördüğü Kur'an kursları yararına düzenlenen kermese katılım sağlayan Güneştekin, daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunup meydan çay evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Güneştekin daha sonra Sason belediyesini, kaymakamlığı, 15 Temmuz demokrasi mesire alanını ve kur’an kursu yurdunu ziyaret etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=