Lütfen bekleyin..



Feci Kazada Ölü sayısı 6’ya Yükseldi

16 Nisan 2018, 18:13 - Okunma: 1267

Batman Beşiri yolunda Pazar akşamı meydana gelen trafik kazasında yaralananlardan birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 6'ya yükseldi.Batman- Beşiri karayolunun 9'uncu kilometresinde bir otomobil ile bir hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 11 kişiden 2 kişi daha hayatını kaybetti.

Dünden bu yana ölü sayısı 6'e yükselmiş oldu. Pazar akşamı Batman Organize Sanayi yakınlarında Turan Görnü yönetimindeki 72 BC 663 plakalı kamyonet ile Agit Tarhan'ın (26) sürücülüğünü yaptığı 72 BB 649 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada; Agit Tarhan (26) ile Hicran Görnü  (30), Emine ve Mustafa Görnü (5) ve  kaldırıldıkları hastanelerde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiş, 10 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan Helin Tanış da Batman Bölge Devlet Hastanesinde tedavi gördüğü sırada hayatını kaybetti. Buna göre, kazada ölü sayısı 6'e çıkarken, diğer yaralıların tedavisi devam ediyor.
MİLLETVEKİLİ HAMİDİ’DEN BAŞSAĞLIĞI
Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Batman’da büyük üzüntüye neden olan trafik kazasıyla ilgili yaptığı açıklamasında büyük üzüntü duyduğunu belirterek yaralı vatandaşların durumunu yakından takip ettiğini belirtti. Milletvekili Hamidi açıklamasında “ Önceki gün akşam saatlerinden Batman-Siirt yolu OSB mevkiinde meydana gelen elim trafik kazasında maalesef 6 hemşerimizin vefat ettiği ve 5 hemşehrimizin de yaralı olduğunu teessürle öğrenmiş bulunmaktayım
Vefat eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. 
Vefat eden ve yaralanan hemşehrilerimizin ailelerine sabır diliyorum.
Yaralı vatandaşlarımızın durumunu yakında takip etmekteyim, sağlık durumlarının iyi gitmesi için bütün ekipler seferber olmuş durumdadır.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=