Lütfen bekleyin..



Hamidi Yeni Hastane İçin Girişimlerini Sürdürüyor

15 Nisan 2018, 18:01 - Okunma: 1764

Akparti Batman milletvekili Ataullah Hamidi Erköklü’de yapılması planlanan 500 yatak kapasiteli Hastaneyle ilgili bir problem olmadığını belirterek yetersiz kalan arsaya MEB’den 20 dönüm arazi tahsis edilerek sorunun çözüleceğini belirtti. Batmanın sağlık sorunlarının çözümü için TBMM’de yoğun çaba sarfeden Milletvekili Hamidi Çok sayıda Projenin Batman’a kazandırılması için girişimlerine devam ediyor.

500 YATAKLI HASTANE PROJESİ NETLEŞİYOR

Hamidi açıklamasında “İlimizin, ihtiyaç duyulan yeni sağlık yatırımlarına kavuşması, proje aşamasındaki yatırımların onaylanarak hızlandırılması ve mevcut yatırımların kapasitesinin artırılması konularında Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Demircan ile yaptığımız görüşmelerimiz devam ediyor. Konuyla ilgili olarak sayın Sağlık Bakanımız ve sayın Kalkınma Bakanımızla gerekli görüşmeleri yapmış bulunuyoruz. Buradan hareketle, Sağlık Bakanlığınca yapılan planlama, Kalkınma Bakanlığına teklif edilmiş bulunmaktadır. Kalkınma Bakanlığımız programa alınması ile ilgili çalışmayı tamamladıktan sonra sayın Başbakanımızın onayına arz edilecektir. Dolayısıyla, takipçisi olduğumuz konu olumlu bir şekilde mecrasında yürümektedir. Erköklü’de yeri belirlenen arazide 20 dönüm daha ilave edilerek hastane projesi hayata geçirilecek. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=