Lütfen bekleyin..



Akşener, Beyaz Tülbentiyle Barış Mesajı Verdi

15 Nisan 2018, 17:54 - Okunma: 2519

İlimizde partisinin açılışına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kadından aldığı beyaz tülbendi kafasına takarak konuşma yaptı. Akşener konuşmasında barış ve kardeşliğe de vurgu yaptı. Konuşmanın ardından dualarla İYİ Parti Batman İl Teşkilat binasının açılışı yapıldı.

 Açılış programına kalabalık bir topluluğun katılması dikkat çekti. Çok sayıda vatandaş Akşener’i dinlemek üzere Açılış alanındaydı.

“ERKEKLERİN BAŞARAMADIĞINI BİZLER BAŞARACAĞIZ”

Worldmar yanı Nişantaşı İş Merkezi önünde folklor gösterileri ile karşılanan Akşener, seçim otobüsünün üstünden vatandaşlara hitap etmeden önce bir kadından beyaz tülbentini alan Akşener, başına taktığı tülbentle kalabalığa hitap etti. Akşener, “Başımda örtü ve tülbent var. Bölgede gittiğim yerlerde kadınlar bana tülbent armağan ediyor.Cumhurbaşkanı seçildiğimizde tülbentlerden oluşan bir müze açacağız. Başımdaki örtü Batmanlı bir kadının örtüsüdür. Bugün ben de Batmanlı kadınlar gibi karşınıza çıktım” dedi.Akşener, "Özellikle bu yörede aşiretler ya da aileler birbirine girdiğinde ya da aralarında kavga çıktığında yaşlı bir kadın tülbendini çıkarır, herkes arkasını döner, kimse konuşmadan gider. Şehir şehir dolaşıyoruz. Erkeklerin başaramadığını bizler başaracağız. Gerekirse başımızdaki örtüyü çıkaracağız. Kardeşin yok edilmesinin önünü keseceğiz" dedi. Batman'da partisinin açılışına katılan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir kadından aldığı beyaz tülbendi kafasına takarak konuşma yaptı.

NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI, HALAY ÇEKTİ

İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, konuşmasının ardından Akşener'e, üzerinde 'Cumhurbaşkanı Meral Akşener' yazılı halı ile seccade hediye etti. Akşener, daha sonra parti binasının açılışını yaptı. Batman’da bir süre kalan Akşener akşam saatlerinde bir düğüne katılarak genç çiftin nikah şahitliğini yapıp, vatandaşlarla halay çekti. İyi Parti İl Başkanı Kısmet Çelik hafta sonu Batman ziyaretine katılan Genel Başkanları Meral Akşener'i en iyi şekilde ağırlayan ve karşılayan tüm Batman halkına teşekkür etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Ali baba
2303 gün önce
Sen yılardır erkeklerin başaramadığını başarıyorsun yeni mi anladın senin yaptığını hiçbir erkek yapamaz sen sen sen ohuuuuuuuuu diye bağıran kocası olan bir kadınsın senden çıkan sesi hiçbir erkek çıkaramaz ve hiç kocası olan erkek görmedim sen başkasın sen
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=