Lütfen bekleyin..



İyi Parti Genel Başkanı Akşener C.tesi Günü Batman’da

12 Nisan 2018, 17:09 - Okunma: 1979

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener beraberinde partinin üst düzey yöneticileriyle birlikte Batman’a çıkarma yapacak. Batman’da teşkilatlanma çalışmasını hızlı bir şekilde tamamlayan ve ilçelerde de teşkilat çalışmalarını tamamlayan İyi Parti’de Genel Başkan Meral Akşener beraberinde Teşkilattan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın,

Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Dervişoğlu, 40’a yakın Genel idare kurulu üyesi, Çevre il ve ilçelerden çok sayıda il ve merkez ilçe Başkanları ve kalabalık bir toplulukla Batman’a gelecek. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Nisan  Cumartesi günü saat 13:30’da Batman havalimanında karşılanacak. Ardından Worldmar yanı Nişantaşı İş merkezinde parti binası açılışına katılacak olan Akşener bina önünde halka hitap edecek. Konuşmalarının ardından Nişantaşı iş merkezinde bulunan il binasının açılış kurdelasını kesecek olan İyi Parti Genel Başkanı Akşener ardından Batman’da akşam saatlerinde bir düğüne katılarak nikah şahitliği yapacak. İyi Parti İl Başkanı Kısmet Çelik yaptığı açıklamada cumartesi günü Batman’a ziyaret gerçekleştirecek olan Genel Başkanları Meral Akşener’in programına tüm Batman halkını davet ederek açılış ve diğer etkinliklere Hasankeyf, Sason ve Gercüş ilçe teşkilatları başta olmak üzere tüm ilçelerden katılım beklediklerini belirtti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=