Lütfen bekleyin..



Vakıfbank İlkokulundan En Güzel Meyveler Programı

12 Nisan 2018, 17:00 - Okunma: 847

İnsan yaşamında önemli yer tutan yiyecek ve içeceklerden biri de meyvelerdir. Ama bir meyve var ki en önemli ve en vazgeçilmez olan çocuklarımızdır.

İşitme Engelli öğrencilerin devam ettiği Vakıfbank İlkokulu'nda bu yıl da veliler ve işitme engelli öğrencilerle meyve yeme gününde bir arayan gelen Milli Eğitim Özel Eğitim bölümünden sorumlu olan şube müdürü Akın ARI: "Bu organizasyonu geleneksel hale getiren okul müdürü M. Hanifi EKİNCİ şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel meyvesi olan ve bizlere emanet edilen bu özel öğrencilerimiz için tüm şartlarımızı zorlayarak onlar için mutlu sınıf ortamları oluşturmaya devam edeceğimizi siz sayın velilerimize belirtmek isterim." dedi. Söz alan velilerde ilimizde İşitme Engelliler yönelik bir ortaokulun yapılmasını ve özel eğitime muhtaç olan öğrencilerimizin düzenli olarak bir araya gelmelerinin bu öğrencilerin olumlu yönde gelişmelerine katkı sağlayacağını belirtiler.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=