Lütfen bekleyin..



Yavuz Ailesinin Mutlu Günü

12 Nisan 2018, 16:56 - Okunma: 1180

Batman’ın sevilen esnaflarından Yavuzlar çiçekçilik ve organizasyon sahibi Hüseyin Yavuz dün düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi. Yoğun ilgi gören düğünde Belediye emeklisi Ömer Yavuz’un oğlu olan Hüseyin Yavuz hayatını Abdulselam Tekin’in kızı Emine Tekinle birleştirdi.

Beyaz Şato düğün salonunda yapılan düğüne STK temsilcileri, Esnaflar, İş adamları, Yavuzlar Çiçekçilik ve Organizasyon’un komşuları esnaflar, Akif Trafik Takip, Veysi Erkek Kuaförü, Gazetemiz sahibi Nimet Dal, Orhan Turan ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı. Düğünde Mahalli sanatçılar sahne alırken, söyledikleri birbirinden güzel türkülerle davetlileri eğlendirdiler. Düğün sahibi Yavuz Çiçekçilik sahibi Hüseyin Yavuz’un ailesi davetlilerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Gazetemiz sahibi Nimet Dal ve komşu esnaflar düğün sonunda Hüseyin Yavuz’u tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk dilediler. 
Batman Demokrat Gazetesi olarak Genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahar Oba
2360 gün önce
Ben yavuzlarin bir ferdi olarak gelen tüm davetlilerimize ve sizlere canı gönülden teşekkürlerimi sunarım düğünümüze gelerek bizleri Onurlandırdınız...
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=