Lütfen bekleyin..



Sason’da Başkan Cuma Uçar Ziyaretlerini Sürdürüyor

11 Nisan 2018, 19:45 - Okunma: 929

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ilçeye yeni atanan yeni Emniyet Amiri Adem Katrancı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Belediye Başkanı Cuma Uçar,Ak Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım ve Ak Parti ilçe teşkilatı ile Sason Emniyet amirliğine atanan yeni Emniyet Amiri Adem Katrancı’yı ziyarette bulunarak Yeni görevinin hayırlı olmasını dileyip yeni emniyet amirimize görevlerinde başarılar dilediler.

Başkan Cuma Uçar ziyarette ayrıca Müdür Katrancı’nın şahsında tüm emniyet personelinin 10 Nisan Polis Bayramını Tebrik etti. 
UÇAR KADROYA GEÇEN PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ
Sason Belediye Başkanı Cuma UÇAR, Belediye personeliyle çalışmalarının verimliliğini artırmak amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Başkan Uçar öncelikle 696 KHK ile Taşeron yasasından dolayı kadroya alınan Belediye bünyesinde çalışan 45 işçi kadrolarının işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını dileyerek bu günden itibaren daha düzenli özverili çalışmaları gerektiğini belirterek, “Belediye olarak amacımız hep beraber Sason’a daha iyi hizmet etmek, İlçemize bir şeyler bırakmak, Sason da yaşayan vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve daha modern bir İlçede yaşamalarını sağlamak için çaba sarf edeceğiz.” dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=