Lütfen bekleyin..



GATOB VE BAT-DER ’DEN AÇIKLAMA

11 Nisan 2018, 12:48 - Okunma: 1090

Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otel İşletmeleri GATOB basın toplantısı düzenledi. GATOB (Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği) Başkanı Hüseyin Aslan ve Bat-Der (Batman Turizm ve Tanıtım Derneği) Başkanı Fikret Özperk son günlerde yaşanan spekülasyonlarla ilgili basın toplantısı düzenlediler.

GATOB Başkanı Hüseyin Aslan toplantıda yaptığı konuşmasında "Şehrimizdeki bütün kurumlar ve yöneticilerinin olduğu gibi bizde bu dünyada faniyiz ve bu görevlerde de gelip geçiciyiz. Amaç sadece memleketimize hizmet ve taş üzerine taş koymaktır. Batmanlı hiçbir otel yöneticisi ile herhangi bir problemim yok, biz aynı gemideyiz her ailede olduğu gibi mutlaka sorunlar olacaktır ama sorunları aile içinde çözmemiz gerektiğini düşünüyorum” diyen Aslan hiçbir kırgınlığının olmadığını , turizmin  kardeşlik, dayanışma ve birlikteliğin çatısı altında olması gerektiğini vurguladı. Benim bu amaç ve gayelerimin dışında başka hiçbir bir amacım yoktur, olamaz. Yapılan haberlerin asılsız olduğu ortaya çıkmıştır. Hayali hiçbir işte olmadık. Bundan sonrada olmayacağız” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=