Lütfen bekleyin..



Batman’da 4. Vizyon Proje Heyecanı

09 Nisan 2018, 18:06 - Okunma: 1343

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy Kentin çehresini değiştirecek olan yeni bir projeye imza atacaklarını belirterek Çömçe Lokantası kavşağından Hasankeyf yolu Karayolları Kavşağına kadar 4. vizyon projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

BAŞKAN VEKİLİ AKSOY’DAN MÜJDE

Kente 20 yeni kavşak ve 27 adet yeni park kazandırmak için çalışma yürüten Batman belediyesi Batmanın ulaşım sorununu çözmek ve yeşil alanlarının artması için yoğun bir gayret sarfediyor.
BATMAN’A 20 YENİ KAVŞAK, 27 YENİ PARK
Yakın zamanda proje çalışmasının tamamlanmasından sonra 4. Vizyon için çalışmaların başlayacağını duyuran Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy 3 Km uzunluğundaki yolun parkları ve yeşil alanlarıyla Batman’ın çehresini değiştireceğini belirtti. Başkan Vekili Aksoy Gazetemize yaptığı açıklamada “ Kentimizin güzelleşmesi ve modern bir şehir olması adına üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. 3. Vizyon Projesi Turgut Özal bulvarına nasıl bir güzel görünüm sağladıysa 4. vizyon projeside aynı şekilde güzellikler getirecektir. Bu projemizin yanında yaz döneminde 20 yeni kavşak çalışmamız olacak. Yine kentimizde ciddi şekilde eksikliği hissedilen Park ve bahçeler konusunda da 27 yeni park şehrimize kazandıracağız. Batman’ın yeşil alan ve park ihtiyacını karşılayacağız. Alo Tevşo pazarındaki çalışmamız bu yıl tamamlanacak. Kentte asfaltsız yol bırakmamak için 100 Bin ton asfalt dökmeyi planlıyoruz. Tek amacımız güzel şehrimize yeni bir yenilik ve modern bir görünüm kavuşturmaktır. Çalışmalarımızı şehrin dört bir yanına yayacağız. İmar ve Havamani ile ilgili çalışmalar onay aşamasındadır. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden onay alır almaz Havamani sorunuda çözülecektir.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=