Lütfen bekleyin..



Milletvekili Hamidi’ye Siirt’te Yoğun İlgi

09 Nisan 2018, 18:02 - Okunma: 1851

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan Akparti İl Kongresine katılan Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi Siirtli hemşehrilerinden büyük ilgi gördü. Hamidi ailesinin büyüklerinden Kutbettin Hamidi’nin bir dönem Siirt Milletvekilliği yapması ve Siirt’te sevilen aileler arasında yer alan Hamidi ailesine vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

 Akparti İl Kongresine katılan Milletvekili Hamidiye ön safta Protokolde yer verilirken, Akpartinin üst düzey bürokratları da Hamidi’ye yakın ilgi gösterdiler. Mütevaziliği ve beyefendi kişiliğiyle TBMM’de saygın vekiller arasında yer alan Milletvekili Hamidi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Batman havalimanında karşıladıktan sonra Siirte Kongre için hareket etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kongre sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğanın programına eşlik eden Milletvekili Hamidi Cıumhurbaşkanını Batman Havalimanından Başkent Ankara’ya uğurladı. Hamidi Siirt ziyaretinde bir araya geldiği Akparti üst düzey yöneticileri ve Bakanlarla kentin devam eden projeleriyle ilgili de istişarelerde bulundu. Öte yandan Milletvekili Ataullah Hamidi  yeniden il Başkanlığına seçilen Özgür Fuat Çalapkuluyu Tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=