Lütfen bekleyin..



Yaşar; “Hastane Arazisini Meclise Taşıyacağız…”

08 Nisan 2018, 17:33 - Okunma: 1534

CHP Batman il başkanı Hüseyin Yaşar, son günlerde Batman gündemini meşgul eden yapılması planlanan 400 yataklı yeni hastanenin yeri konusunda önemli ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Batman İl başkanı Hüseyin Yaşar yaptığı yazılı açıklamada; “Önceki gün sosyal medya hesabında son derece önemli ve iddialı açıklamalar yapan ve AK Partide il başkan yardımcılığı yapmış ve halen belediye meclis üyesi olan Sayın Abdülkadir Polat’ın açıklamalarını okudum. Bu açıklamalar yerel medyamızda da işlendi, değerlendirmeler yapıldı. 
Bu açıklamaları son derece önemsiyorum ve araştırılması gerektiğine inanıyorum. Bu açıklamada Sayın valinin gerek yeni hastanenin yeri konusunda ve gerekse hastanenin 2018 yatırım planının da olup olmadığını kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz. Biz bu konunun kesinlikle takipçisi olacağız. Gerekirse partimiz bu konuyu meclis gündemine taşıyacaktır. CHP olarak Batman üzerinde hiç kimseye rant ve bireysel çıkar elde edecek oluşumlara kimler olursa olsun asla müsaade etmeyecektir.
 Sayın Baki Polat’ın da elindeki tüm bilgi ve belgeleri ilgi kurumlara vermesini ve iddia ettiği üstü kapalı kurum, kuruluş ve şahısları kamuoyuna açıklamasını bekliyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=