Lütfen bekleyin..



AKSOY, İSTİHDAM ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

07 Nisan 2018, 17:50 - Okunma: 1004

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY, İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘İŞKUR İstihdam Projeleri Ödül Töreni’ne katıldı.

7. Kariyer ve Girişimcilik Günü Etkinlikleri kapsamında yapılan ‘İŞKUR İstihdam Projeleri Ödül Töreni’ne Belediye Başkanvekilli Ertuğ Şevket AKSOY’un yanı sıra Vali Ahmet DENİZ, İŞKUR İl Müdürü Besim EVİZ,  kamu kurum ve kuruluş müdürleri, STK temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Batman İŞKUR İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 7. Kariyer ve Girişimcilik Günü Etkinlikleri, kapsamında düzenlenen ‘İŞKUR İstihdam Projeleri Ödül Töreni’nde istihdama katkı sağlayan işyeri temsilcilerine plaket verilirken yeni açılan 15 işyerlerinin toplu açılışı için kurdele kesimi gerçekleştirildi.İŞKUR İstihdam Projeleri Ödül Töreni’nde, ödüllü projelerin sahipleri açıklanıp ödüllendirilirken programın sonunda törene katılım sağlayan firmaların ürünleri sergilendi. Başkan Vekili AKSOY, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesine kursiyerlerin yapmış olduğu ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=