Lütfen bekleyin..



THY Acenta ve Gazetecileri Ağırladı

05 Nisan 2018, 20:59 - Okunma: 1727

Türk Hava Yolları Batman Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle Acenta temsilcileri ve Gazeteciler akşam yemeğinde ağırlanırken, Acenta şubeleri arasında Bowling turnuvası düzenledi.

Batman Park AVM Life Point’te yapılan programa Kültür Turizm İl Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB yöneticileri, THY Batman Müdürü Melih Torlak, acenta yöneticileri ve gazeteciler katıldı.  

BOWLİNG TURNUVASI DÜZENLEDİ

Salonların coştuğu rekabetin dostlukla buluştuğu Türk Hava Yolları Bowling turnuvası Batman ve siirt’teki ecentaları da bir araya getirdi. Bu sene 7.cisi düzenlenen turnuva renkli görüntülere sahne olurken, acenta temsilcileri doyasıya eğlendiler. THY Batman Müdürü Melih Torlak düzenlenen bowling turnuvasıyla acentalar arasındaki iletişimi artırmak, sosyalleşmek ve işbirliğini geliştirmek istediklerini ifade etti. Ayrıca bu tür etkinlikler ile Batmanın yerel ve ulusal medyada önemine dikkat çekti. Batman’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi için tüm paydaşların bir araya gelip bir sinerji oluşturması gerektiğini söyleyen Torlak THY olarak turizmin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.  Batman’da düzenlenen bowling turnuvasına 6 acenta katıldı. Turnuva sonucunda 1. olan acenta alacağı puana göre Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=