Lütfen bekleyin..



BATMAN'DAN TÜBİTAK’A 750 PROJE

05 Nisan 2018, 20:57 - Okunma: 1352

Vali Ahmet Deniz, bu yıl 49’uncusu düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasının Türkiye finaline katılacak öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına, Mersin, İstanbul ve Erzurum'dan sonra Batman 750 proje ile Türkiye’de en fazla proje sunan dördüncü il olduğunu ifade eden Vali Deniz, "Türkiye genelinde finale kalan 220 proje içerisinde 11 projenin ilimizde olması gurur verici bir şey. Ülkemiz eğitim sayesinde gelişecek ve büyüyecektir. Bu da sizlerin sayesinde gerçekleşecek. Proje üretmeden, teknolojiyi kullanmadan, sahip olduğumuz bilgiyi teknoloji ile buluşturmadan gelişmek mümkün değildir. Dünyadaki gelişmelerle ancak böyle rekabet edebiliriz.” dedi.

TÜMGENERAL FUAT GÜNEY’DEN VALİ DENİZE ZİYARET

Çalışma ziyaretinde bulunmak üzere ilimize gelen Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş Başkanı Tümgeneral Fuat Güney Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında Asayiş Başkanı Tümgeneral Güney’e İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Bakçepınar eşlik etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=