Lütfen bekleyin..



Güneştekin Projeleri İnceledi

05 Nisan 2018, 09:34 - Okunma: 1060

AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin Hasankeyf’te Köy Muhtarlarıyla bir araya geldi.Toplantı sonrasın yol çalışmalarını yerinde inceleyen Güneştekin: “Yaklaşık 20 köy yolunu kapsayan projeleri inceledik.

Mevcut projelerin daha kısa ve güvenli yollara dönüştürülmesi konusunda ilgili mercilerle görüşmeler yaptık. Hasankeyf ilçemizin yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulunduk. Belediye hizmet binamızı ziyaret ettik. Geleneksel dokuyu yansıtacak olan yeni yerleşkede, oturma alanı 150, avlusuyla birlikte 500 m² olan evler, eğitim ve sağlık donatıları ile dinlenme alanları ve cami bulunacak.” Dedi

GERCÜŞ’TE İNCELEME

Akparti il Başkanı Güneştekin Gercüş’te Nisan ayı İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda İlçe teşkilatının faaliyetleri hakkında bilgi alındı.. Toplantı sonrasın da ilçe yönetim kurulu üyeleriyle Gercüş ilçesinde yapılması gereken çalışmalar noktasında bilgi alındı. Gercüş Ziraat Odası ve İş Kur İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çiftçi Eğitim" programını başarıyla tamamlayan genç çiftçiler sertifika programınada katılan Güneştekin Eğitim Çiftliğini gezip, yapılan hizmetleri yerinde gördü.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=