Lütfen bekleyin..



ASKON: ‘’ DÜNYA FİLİSTİN’E KÖR VE SAĞIR’’

03 Nisan 2018, 12:18 - Okunma: 1187

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman Şube Başkanı M.Selman Nasıroğlu, "Filistin Toprak Günü" gösterilerine İsrail askerlerinin gerçek mermi ile müdahale etmesi sonucu 15 Filistinli’nin şehit edilmesine ve yaklaşık bin 400 Filistinli’nin yaralanmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Olayı İsrail vahşeti olarak nitelendiren ASKON Başkanı Nasıroğlu, eli silahlı teröristleri makamlarında ağırlayanların, terör örgütleri için nasıl destek vereceklerini şaşıranların İsrail terörüne karşı sessiz kalmalarına şaşırmadıklarını belirterek, ‘’Dünya Filistin’e kör ve sağır’’ nitelendirmesinde bulundu.
İsrail Terörüne Karşı Kınamadan Öteye Geçilmiyor
Filistin topraklarını her geçen gün işgal eden İsrail, ‘Filistin Toprak Günü’ gösterilerinde yine masum ve sivil halkı katletti. İsrail uluslararası hukuk sistemini hiçe sayarak katliamlarına devam ediyor. BM Başta olmak üzere, kendilerini insan haklarının yegâne savunucusu olarak tanıtan ülkelerin konuya ilişkin sadece kınama açıklamaları yapmaları İsrail’e pervasız hareketleri için cesaret veriyor. Eli silahlı teröristleri makamlarında ağırlayanların, terör örgütleri için nasıl destek vereceklerini şaşıranların İsrail terörüne karşı sessiz kalmalarına şaşırmıyoruz.
Çözümün İçin Filistin Halkı İle Daha Çok Dayanışma Gerekiyor
Filistin meselesinin çözümü başta ABD ve Batılı ülkelerin inisiyatifine bırakılmamalı. Bu konuda halkımızın Filistin halkı ile dayanışmasını daha da çok güçlendirmesi gerekiyor. Onları asla ve asla yalnızlık duygusuna itmemeliyiz. Her ortamda kucaklamalı, her türlü desteği vermeliyiz. Uluslararası mecralarda vicdan sahiplerini harekete geçirecek lobi çalışmalarını en baskın şekilde yürütmeli ve İsrail vahşetini tüm dünyaya yaymalıyız.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=