Lütfen bekleyin..



Vali Deniz Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

01 Nisan 2018, 18:41 - Okunma: 839

Vali Ahmet Deniz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nitelikli Eğitime Kararlı Adımlar Projesi kapsamında gerçekleştirdikleri "Öğretmenler Buluşması" etkinliğinde öğretmenlerle bir araya geldi.

Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Deniz´in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, şube müdürü ve öğretmenler katıldı.
            Öğretmenlere hitap eden Vali Deniz,  Batman´ın güzel, canlı, hareketli ve hızlı büyüyen bir şehir olduğunu belirterek,  " Yaptığımız hizmetlerden Batmanlılardan çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnsanlarımız inandıkça bize destek oluyor. Bize düşen de vatandaşımıza hizmetin en iyisini yapmaktır" diye konuştu.
 Bölge insanın 35-40 yıldır bölücü terör örgütünün tehditi ve baskısıyla bir ızdırap yaşadığını belirten Vali Deniz, "Bu sorunların üstesinde gelmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Güvenlikle ilgili bir sıkıntımız yoktur.  35-40 yıldır bu terör örgütünün bölgeye verdiği zararları hep beraber telafi edeceğiz.  Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olacağız, konuşacağız ve anlatacağız. Bu sorunun üstesinde hep beraber geleceğiz" dedi.
            İlimizdeki eğitim altyapısına değinen Vali Deniz, Batman´da 5 bin 50 dersliğin olduğu,3 bin 500 tanesinin yeni olduğunu ifade ederek, "Daha gelişmiş ve kalkınmış bir Türkiye´yi ancak eğitim sayesinde inşa edebiliriz. Çok güzel okullar yapıyoruz, okulların fiziki mekanlarını iyileştiriyoruz. Bu yıl içerisinde 400 dersliğin yapımı devam ediyor, 600 derslik ihale aşamasındadır. Eğitim altyapısını güçlendirebilirsiniz ama asıl iş öğretmenlerimize düşüyor. Öğrencilerimizin; vatanına, milletine, bayrağına bağlı, milli ve manevi değerlerine saygılı, insani değerlere sahip, paylaşımcı, merhametli bir nesil yetiştirmek anacak sizin özverili çalışmalarınızla gerçekleşir. Bilime, bilgiye ve teknolojiye değer veren, düşünen ve sorgulayan demokrasiyi özümsemiş bir gençliğin yetişmesi konusunda sizlere çok önemli görevler düşüyor" diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=