Lütfen bekleyin..



Saatte 2500 Adet Lavaş Pişiren Fabrika Açıldı

01 Nisan 2018, 18:32 - Okunma: 4599

Dönerci ve Dürümcülere MüjdeSaatte 2500 adet Lavaş yapma kapasitesi olan Lavaş Pişirme Fabrikası Batman’da hizmete girdi. Doğa Dostuda olan Lavaş Pişirme Makinası Doğalgazla çalışıyor. Çevreye kirlilik vermeden doğalgazla çalışan Lavaş Pişirme makinası vatandaşların ilgi odağı oldu.

İlimiz Kültür Mahallesi 2629 sokak no:1’de hizmete açılan Yetkin Unlu Mamüllerde Lavaş ekmeğinin yanı sıra Pide Ekmeği, Yağlı Ekmek, Katmer, Lahmacun ve diğer ekmek çeşitleri de yapılıyor. Batman’da bir ilki gerçekleştiren Yetkin Unlu Mamüllerde Bölge de ilk kez Lavaş Pişirme makinası hizmete alınarak saatte 2500 adet Lavaş ekmeği üretimi yapılacak. 300 bin TL’ye mal olan yeni fabrikada 10 işçi istihdam edilirken, günlük üretim kapasitesinin 25 bin adet olduğu belirtildi. 17 Yıldır İstanbul’da Unlu Mamüller sektöründe çalışan hemşehrimiz genç iş adamı Yetkin Ot tarafından hizmete açılan Yetkin Unlu Mamüllerde el değmeden tamamen hijyenik ortamda hazırlanan Lavaş ve diğer ekmek ürünlerinin lezzetine doyum olmuyor.

Türkiye’de 5 ilde açılan Lavaş pişirme makinasını Batman’a kazandırmaktan son derece memnun olduğunu dile getiren İşyeri sahibi genç girişimci Yetkin Ot “ Amacımız bu güzel hizmeti ilimize kazandırmaktı. Gaziantep’ten öteye bu tesis hizmete girmedi. Güneydoğuda ilk kez Batman’da bunu faaliyete aldık. Özellikle Dönerci ve Dürümcülerin işini kolaylaştıracak. Hem fiyatlarımız ekonomik hemde saatte 25000 adet Lavaş pişirerek bu sektöre hizmet vereceğiz. Üretim aşaması tamamen teknolojik ve hijyenik. 17 yıldır bu sektörün içinde yer aldım. Üretimde kullandığımız Un Gaziantep’ten özel üretim olarak geliyor.  Yeni açılmamıza rağmen vatandaşların gösterdiği ilgiden dolayı son derece memnunuz. Batmanımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Mesut
2316 gün önce
Bitlis kampus karsisi durumx ten selamlar yetkin bey allah bol kazançlı bereketli çalışmalar nasılp etsin
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=