Lütfen bekleyin..



Otel ve Turizmciler GATOB’dan Ayrıldı

01 Nisan 2018, 18:45 - Okunma: 1094

Batman’da 11 Otel yöneticisi önceki gün Grand Hasankeyf Otel’de bir araya gelerek Hüseyin Aslan’ın sorumluluğunu yürüttüğü GATOB’la bir ilgilerinin olmadığını duyurdular.

Grand Hasankeyf Otel sahibi İş adamı Hüseyin Yıldırım amacı dışında kullanılan GATOB denilen dernekle artık bir ilişkilerinin bulunmadığını belirterek bu kararı kentteki tüm otelciler olarak aldıklarını duyurdu. 
YENİ OLUŞUM SÜRECİ BAŞLATTILAR
Otel ve Turizm işletmecileri adına konuşan Yıldırım açıklamasında “Geçtiğimiz dönemde Hüseyin Aslan’ın sözde başkanlığını yaptığı ve resmi olarak faaliyette bulunduğunu ileri sürdüğü GATOB - Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otelciler Birliğini kurduğunu iddia ediyordu. Hatta Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa, Şırnak illerini bulunan turizm işletmesi olan 27 üyesinin olduğunu iddia ediyordu. Ancak yapılan incelemede böyle bir derneğin bulunmadığı ve resmi daireler ile STK’ları otelciler adına ziyarette bulunarak aldattığı ortaya çıkmıştır. Bu saatten sonra bu oluşumda yer almamız mümkün değildir. Kamuoyunun bunu böyle bilmesini isteriz. Bundan böyle yeni bir oluşum adı altında Batman turizmini tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. ” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=