Lütfen bekleyin..



BATSO Başkanlığını Demir Kazandı

01 Nisan 2018, 18:50 - Okunma: 2404

Batman’daki sanayici ve işadamlarının merakla beklediği Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri dün Kültür Müdürlüğü Konferans salonunda yapıldı. 2 bin BATSO üyesinin oy kullandığı seçimde 7 gruptan 4’ünü alan Abdulkadir Demir yeniden başkanlığa seçildi. Turuncu Grup adayı Osman Nasıroğlu ise 3 grupta kazandı.

4 GRUPTA DEMİR, 3 GRUPTA NASIROĞLU
BATSO üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği Seçimde, Abdulkadir Demir, Osman Nasıroğlu, Mehmet Emin Doğru ve Mehmet Ekinci yarışırken, seçime 2 bini aşkın üye katılarak oy kullandı. Saat 17.00'ye kadar süren seçime katılım yüksek olurken oy sayımı gece geç saatlere kadar devam etti. En fazla oy kullanılan sandık 1. grup olurken bini aşkın üye 1. grup için oy kullandı. Saat 17’den itibaren açılan sandıklarda yapılan oy tasnifi sonucunda mevcut Başkan Abdulkadir Demir 1-2-5 ve 7. grupları kazanarak 12 meclis üyeliğiyle yeniden BATSO Başkanı seçildi. Turuncu Grup Başkan adayı Osman Nasıroğlu ise kendi grubu olan 4. grup, 3 ve 6. gruplarda seçimi kazanarak 9 meclis üyeliği kazandı. Bu sonuçlara göre Abdulkadir Demir BATSO’da yeniden Başkanlığa seçildi. Batso’da yeniden Başkanlığa seçilen Abdulkadir Demir seçimde kendisine oy veren vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek sonuçların halkın ve sanayicilerin takdiri olduğunu ve Batmanı yeni dönemde en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=