Lütfen bekleyin..



OSMAN NASIROĞLU: "KAZANAN BATMAN OLSUN"

30 Mart 2018, 21:22 - Okunma: 1463

1 Nisan Pazar günü yapılacak BATSO seçimlerinin güçlü adayı Osman Nasıroğlu ve ekibi seçim maratonu boyunca bir çok çalışma gerçekleştirdi. Seçimler öncesi son gün bu çalışmaları toparlayıcı bir açıklama yapan Osman Nasıroğlu, seçimlere TU-RUNCU oy pusulası ile girdiklerinin altını çizerek şunları söyledi:

“Ekibim ile birlikte çok heyecanlı ve güzel bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte seçmenlerimizle bire bir buluştuk. ‘Batman’ın Ekonomik Geleceği’ konulu toplam 17 kahvaltı programımızla 2 binin üze-rinde seçmenle yüz yüze bir araya gelme fırsatı bulduk. Hem onlarla sabah kahvaltılarımızı yaptık hem de seçmenlerimizin sorunlarını ve önerilerini dinledik. Bu toplantılar sonrası ekibimizle mini top-lantılar gerçekleştirip seçmenlerimizin sorunlarını değerlendirdik ve proje önerileri üzerine yoğunlaş-tık.

Seçim süreci 8 Mart gibi önemli ve anlamlı bir güne de denk geldi, bu günde Batmanlı İş Kadını ve Girişimci Kadınlara yönelik gerçekleştirdiğimiz etkinlik oldukça yoğun ilgi gördü. Ayrıca Kozluk ve Sa-son ilçelerimize de gittik. Burada da seçmenlerimizin yoğun ilgisini ve desteğini aldık. Bu durumdan çok memnunuz. Kısacası, sosyal medyadan birebir iletişime tüm sağlıklı iletişim yöntemlerini doğru analiz ederek gerçekleştirdik.

Bizim için önemli olan seçimlerin şeffaf bir şekilde yapılması. Batman Ticaret ve Sanayi Odası seçim-lerinde dürüstlük kazansın ve Batman kazansın.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=