Lütfen bekleyin..



TÜMSİAD:KAZANAN BATMAN OLACAKTIR

30 Mart 2018, 21:09 - Okunma: 1489

Tümsiad Batman Yönetim Kurulu Batso seçimleri öncesinde yaptığı açıklamasında "Misyonu insanlığa hizmet, vizyonu genç girişimci bir kuşak oluşturmak olan TÜMSİAD’ın Batman şubesi olarak ilimiz Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ilimize hayırlı olmasını diliyoruz

TÜMSİAD Batman şubesi olarak temsili olduğumuz esnaf, sanayici ve iş adamları üyelerimizin ticari geleceklerini ve ilimizin kalkınmasında önemli rol oynayabilecek bir konumu olan Batman Ticaret ve Sanayi Odasını önemsiyoruz.

Sanayici ve iş adamları derneği olmamızdan dolayı üyelerimizi doğrudan etkileyen BATSO ve dolayısıyla BATSO seçimlerinde aktif görev üstlenmemiz gerektiği kanaatindeyiz.

Yaklaşık 6 ay öncesi yaptığımız yönetim kurulu toplantılarımızda dernek olarak blok hareket etme kararını aldık. BATSO seçimlerinde aday grupların hepsi derneğimizi ziyarette bulunup beraber çalışma isteklerini iletip projelerini tarafımıza iletmişlerdir. Hepsine teveccühlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederiz. Netice itibari ile kullanılacak oyların geçerli sayılması için oy zarfında sadece bir rengin olması gerektiğinden dolayı dernek yönetimimizde yapılan oylama sonucu Turuncu renkte karar kılıp kamuoyuna duyurduk. Kararlılığımız son ana kadar devam edecektir.

Seçim rengimizi kamuoyuna duyurmamızdan dolayı hiçbir grubun bu durumdan rahatsız olmamaları gerektiğine inanıyoruz. Çünkü kendileri ile çalışma kararını vermiş olsaydık aynı durum diğerleri için geçerli olacaktı.

Kazanan Batman Olacaktır…

TÜMSİAD olarak ilimizin tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olduğumuzu ekonomik kalkınmamızı etkileyen her türlü çalışmalarda aktif bir görev üstlenmek isteğimizi halkımıza bildirir,1 Nisan günü yapılacak olan BATSO seçimlerinin güzel şehrimize hayırlı olmasını, sonuç ne olursa olsun kazananın ilimiz olmasını diler, seçimlerin katılımcı ve demokratik bir ortamda geçmesini temenni ederiz."

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=