Lütfen bekleyin..



Hamidi’den Bakan Ağbal ve Özhaseki’ye Ziyaret

28 Mart 2018, 17:31 - Okunma: 1607

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi beraberinde İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason belediye Başkanı Cuma Uçar, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve Belde Belediye Başkanlarıyla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ziyaret edildi.

Ziyarette Batman’daki yatırım ve projeler konusunda görüş alışverişinde bulunulurken, Batman’daki Belediyelerin Bakanlıktan talepleri Özhaseki’ye iletildi. Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi gazetemize yaptığı açıklamasında “Gerek Batman ve gereksede ilçelerimizin hizmet konusundaki talep ve beklentilerini Çevre ve Şehircilik ile Maliye Bakanlarımıza iletme firsatı bulduk. Batmanımız ve ilçeler en güzel hizmetleri hak ediyor. Halkımızın beklentilerine karşılık vermek için Belediye Başkanlarımız yoğun bir çalışma içinde bulunuyor.  Belediyelerimizin ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulunarak, taleplerimizi iletme fırsatı bulduk. Sayın Bakanlarımız Özhaseki ve Ağbal’a göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakalarından dolayı Batman halkı adına teşekkür ediyoruz. Batmanımız en güzel hizmetleri hak ediyor. Yatırım ve proje odaklı ziyaretlerimiz devam edecektir.” Dedi. 
Öte yandan önceki günde Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Aydın Durmuş ve beraberindeki heyet TBMM’deki ofisinde Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’yi ziyaret etti. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=