Lütfen bekleyin..



Ömrünü Barış ve Kardeşliğe Adadı..!

27 Mart 2018, 17:21 - Okunma: 2755

Batman’ın önde gelen kanaat önderlerinden Habizbini aşireti Lideri Tecrübeli siyasetçi Niyazi Demir’i gazete olarak ofisinde ziyaret ettik. Batman’ın il oluş sürecinde kentin Belediye Başkan vekilliği görevini de yürüten ve 40 yıllık bir siyasi geçmişi olan Niyazi Demir yaptığı başarılı çalışmalarla Batmanın gelişimi ve büyümesinde büyük emeği bulunan kişiler arasında bulunuyor.

 Anavatan Partisinde 10 yıl Merkez İlçe Başkanlığı görevinin yanı sıra Belediye daimi encümenliği, 6 yıl Belediye Başkan Vekilliği ve 1991 yılında Milletvekili Adayı olan Niyazi Demir’in Batman’ın gelişiminde olan katkısı halen unutulmuş değil. Batman’da sayısız husumetli olayın çözümünde aktif rol alan ve adeta barış adamı olan İş adamı Niyazi Demir Batmanlıların sevgisini kazanmış durumda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3 kez Bölgenin Kanaat önderi olarak Külliyeye davet edilen Niyazi Demir Barış sürecinin yeninden başlaması ve bölgede bir normalleşme yaşanması içinde yoğun bir çabası bulunuyor. Her zaman barış ve kardeşliği savunan Niyazi Demir vatandaşların bir çok sorununda da arabulucu görevini de üstlendi. 


“TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM”
BATSO seçimleri öncesinde de bir mesaj veren Niyazi Demir Bu hafta yapılacak olan BATSO seçimlerinin de Batman’a hayırlı uğurlu olmasını dileyerek küskünlük kırgınlık olmadan seçimlerin kazasız belasız sonuçlanmasını dileyerek kazananın Batman olacağını söyledi. Demir “ Hafta sonu yapılacak olan seçimlerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kazanacak arkadaşımızı şimdiden tebrik ediyorum. Sanayicimiz esnafımız kimi takdir ederse o kazanacaktır. Kazasız belasız bir seçim olmasını diliyorum. Herkesin tek amacı Batman’a hizmet olmalıdır. Amacımız Batmanın Kalkınması ve yaşanabilecek bir Kent olmalıdır. ” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=