Lütfen bekleyin..



Mavi Grup İddialı Geliyor

27 Mart 2018, 17:19 - Okunma: 1398

BATSO 7. Grup adayları Talat Kara, İsmet Yargı ve Yılmaz Şenses 1 Nisan’da yapılacak BATSO seçimlerinde Mavi Renk oy pusulasıyla seçimlere girecek. Mavi grup adına önemli açıklamalar yapan BESOB Başkanı Talat Kara: “Biz Birlikte Varız” dedi.

EN BÜYÜK HEDEFİMİZ ODAYI BAŞKAN EKSENİNDEN ÇIKARMAK
Kara, verdiği önemli bilgiler arasında kadın girişimcilere öncelik tanıyacaklarını belirterek, odada kadın meclisi kurulacağını, meclis sadece seçilmişlerden değil, ilimizde şirket yöneten ve işletmesi olan kadınlardan oluşturulacağını söyledi.
BATSO BÜNYESİNDE YATIRIM DESTEK OFİSİ KURULACAK
Kara şu önemli bilgileri verdi: “İlin ekonomik yol haritası üzerine çalışılacak. Düzenli olarak ekonomi çalıştayı yapılacak. BATSO bünyesinde yatırım destek ofisi kurulacak. Yatırım yapmak isteyen herkese yol gösterilecek. Mavi Grup olarak kentin tüm renkleriyle yürüyeceğiz. Yani kenti ortak akılla yöneteceğiz. Aslında çok adayın çıkmasını önemsiyoruz. Çoğulculuk her zaman iyidir.  İhtisaf sanayi siteleri kurulumu için çalışılacak. Her meslek grubu bir arada olacak. Yani mobilya üreticisi bir yerde, tekstil bir yerde olacak. Böylelikle firmalar 3-4 yıl yer tahsisi için beklemeyecek. “

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=