Lütfen bekleyin..



Şampiyon Sipahioğlu İspanya yolcusu

27 Mart 2018, 17:04 - Okunma: 1438

Batman Gençlik Spor Kulübü sporcusu, Rıfat Sipahioğlu Antalya’da 21-25 Mart 2018 tarihleri arasında yapılan ‘Vücut Geliştirme Fitness Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinde’ +80 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu.


Rakiplerine büyük bir üstünlük sağlayan ve vücuduyla görsel bir şov yapan Rıfat Sipahioğlu, aldığı kupa, madalya, başarı ve katılım belgeleriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i ile Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Spor Şube Müdürü Burak Eren’i makamlarında ziyaret ederek başarısını paylaştı.

SİPAHİOĞLU İSPANYA YOLCUSU

Batman'da yıllardan beri vücut geliştirme sporu ile uğraşan Rıfat Sipahioğlu, 02 Mayıs 2018 tarihinde İspanya’da yapılacak olan şampiyonaya Milli Takım formasıyla Türkiye’yi temsil edecek. Daha öncede birçok başarı elde ederek, Batman’ın ismini uluslararası platformlarda en iyi bir şekilde temsil ettiğini belirten Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu Rıfat Sipahioğlu, hedefinin Avrupa ve Dünya şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi.

EREN, TEBRİK ETTİ

Batman’da tüm branşları aktifleştireceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Türkiye dereceleriyle kenti tanıtmaya devam edeceklerini söyledi. İl Müdürü Eren; “Batman’ın yanı sıra Türkiye’nin yakından tanıdığı Vücut Geliştirme Sporcumuz Rıfat Sipahioğlu’nun başarısı bizleri ve tüm Batman halkını mutlu etmiştir. En büyük dileğimiz İspanya’da Milli takımımızın formasıyla bizleri en iyi bir şekilde temsil etmesidir. Centilmen ve örnek sporcu kişiliğiyle bu alanda kendisine güveniyoruz. Şimdiden başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=