Lütfen bekleyin..



Kütüphane Haftası Etkinlikleri Başladı

26 Mart 2018, 08:56 - Okunma: 1437

1964 yılından beri her yıl Mart ayının son haftası kutlanan “Kütüphane Haftası”nın 54’üncüsü bu yıl; 26 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır.

Kütüphane Haftası ile ilgili açıklama yapan İl Halk Kütüphanesi Müdürü Derya Ilgar “ “54. Kütüphane Haftası” Açılış ve Ödül Töreni 26 Mart 2018 Pazartesi günü saat:10.00’da Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacaktır. Hafta boyunca kütüphanede ve hizmetlerini tanıtıcı slayt gösterisi yapılacaktır. 26 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında, Kültür Merkezi’nin üst katında bulunan Yetişkinler Okuma Salonunda: “KÜTÜPHANEYE YENİ GELEN KİTAPLAR SERGİSİ” ile giriş katında bulunan Sinema Salonu-1‘de hafta boyunca bir program dâhilinde tüm okullara kütüphanemiz tanıtılacak, kütüphaneden yaralanma kuralları ve hafta ile ilgili bilgiler verilecek, ayrıca;kültürel, eğitici ve eğlendirici “FİLM GÖSTERİLERİ” yapılacaktır. Hafta boyunca vatandaşlarımıza ve öğrencilere; kültürel, eğitici ve eğlendirici filmler gösterilecektir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=